HBU 2012 tulokset

 

 

 

 

 

 

 

HBU2012 -turnauksen joukkueet:

1 Polli

Polli eli polyteknikkojen liitokiekkoilijat on Aalto-yliopiston ultimatea pelaavien opiskelijoiden alayhdistys, joskaan opiskelijajäseniä ei taida enää olla mukana ja pelaajien keski-ikäkin on jo yli 30. Pelaamme keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 18 Tapiolassa Silkkiniityllä, ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Tänä vuonna tarkoitus on poulustaa viime vuoden Hietsun mestaruutta ja salaisena aseena meillä on kaksi vierailevaa pelajaa Hollannista.

2 LadyBoys

LadyBoys on tänä vuonna treenannut kovemmin kuin koskaan, mikä ei varmasti tule näkymään kentällä. Joukkueemme on ehdotttomasti yksi turnauksen kädettömimmistä, mutta taitoihin nähden suhteettoman itsevarma, ehkä jopa jääräpäinen pyrkimys näyttävään peliin kantaa silloin tällöin odottamatonta hedelmää. Tällöin yllätymme usein niin paljon itsekin, että vastustajalla on helppo työ hyödyntää hämmenyksemme tehokkaalla vastaiskulla. Kuten aiemminkin, on joukkueemme hionut hallikauden aikana lähinnä iltapelitaktiikoita.

3 The Lehto Experience

Tämä takavuosien UFO-junnujen keskeisimmistä pelaajista rakentuva perinteikäs salaseura on päättänyt osallistua hietsun turnaukseen muutaman lisävahvistuksen voimin uudella nimellä. Vuosien varrella usealla aliaksella esiintynyt sopupeliskandaalien ryvettämä joukkue koostuu tällä kertaa lähes sataprosenttisesti tamperelaisista, lisänä joukkueen nuorin pelaaja valkeakoskelta. Joukkueen pääase kentällä on yllätysmomentti, sillä se ei ole pelannut yhdessä yhtään ottelua, eikä joukkue näin ollen itsekään tiedä vahvuuksiaan. Pääpaino turnaukseen valmistatumisessa onkin ollut virheiden määrän minimoiminen: niitä ei ole tehty – eikä varmasti tehdä. Rennolla ja vapautuneella asenteella pelaava joukkueemme ei varmasti tule antamaan vastustajalle mitään ilmaiseksi.
Joukkueemme lähtee Helsinkiin ilman varsinaisia urheilullisia tavoitteita: voitetaan sitten kun halutaan. Tyytyväisiä voidaan olla, jos koko joukkue on pelikunnossa ja löytänyt tiensä kentälle toisena pelipäivänä. Joukkueen nöyrä päätavoite on vain osoittaa, että tamperelainen huippu-urheilu voi pyöriä myös ilman singaporelaista pääomarahoitusta – joskaan siitä ei olisi yhtään haittaa.

4 Maanantaiultimate

Maanantaiultimate treenailee aina maanantaisin 18.30 Mäkelänrinteen takanurtseilla. Tervetuloa mukaan!

5 Laru United

Laru United palaa yhden vuoden tauon jälkeen karkeloihin. Keski-ikä
on kasvanut ja tänä vuonna naiset ovat erityisen hyvin edustettuina ja
muutenkin erityisen ihania. Laru United pelaa ehkä Suomen kauneimmalla
kentällä Lauttasaaren Kasinonrannassa.

6 Tamkon Letut

Ei taidolla, vaan tuurilla! Tampereelta saapuvien Tamkon Lettujen Hietsutaival jatkui viime kesänä hämmästyttävällä turnauksen kakkossijalla. Toistaiseksi sijoitus ei ole kertaakaan tippunut edellisvuodesta, joten tasaisen vauhdin taulukolla tuo tarunhohtoinen lokkipatsas on tänä vuonna lähempänä kuin koskaan. Hietsun sunnuntaiaamun aurinko on kenties aina häikäissyt sen verran että lokkipatsas on päätynyt muiden syleilyyn, nimittäin Letut eivät perinteisesti ole lähteneet takki auki myöskään lauantai-illan ratkaiseviin siirtoihin. Tänä vuonna Tamkon oranssit ylpeydet värittävät osaltaan loistavatunnelmaista turnausta kovempina, kokeneempina ja janoisempina kuin koskaan!

7 KFM

Kaivopuisto Flying Muffineers (KFM) on osallistunut Hietsun turnaukseen vuodesta 2004 lähtien, ja voittanut 3 tai 4 kertaa Spirit-palkinnon hyvästä meiningistä. Meillä on siis maine puolustettavana tässäkin turnauksessa! Meidät tunnistaa oransseista paidoista ja halusta pelata iloista kiekkopeliä. Olemme yksi turnauksen joukkueista, jolla on puolellaan kotikenttäetu: meillä on treenit Hietsussa tiistaisin ja torstaisin klo 19 lähtien. Jos olet kiinnostunut saamaan tuntumaa hiekkaan muulloinkin kuin tässä turnauksessa, tule joskus tutustumaan!

8 PuTi

Putin uusi sukupolvi hyppää kentälle pitämään hauskaa. Mukana pelaamassa paljon viime vuoden pelureita, mutta myös uutta verta on tulossa hietsun hiekkarannalle! Kovasta harjoittelusta ja uskomattomasta spiritistä tunnettu PuTi tulee taas valloittamaan teidän kaikkien sydämet ja voitte valmistautua uuteen tuhkimo tarinaan!

9 ViRHe

ViRHe (Vihdin Rennot Heittelijät) on äärettömän virheetön ja rento ultimatea epäsäännöllisen säännöllisesti pelaileva ryhmä nuoria, joille vain voitto ei merkitse mitään. Hietsuun lähdemme lähinnä nauttimaan kesästä hyvällä hengellä, virheetöntä vastustajan nöyryyttämistä unohtamatta: pyrimme pelaamaan niin, että muut olisivat ViRHeitä kateudesta. Meillä pipot eivät ole kireällä, vaan ne jätetään kokonaan kotiin, koska ViRHeistä oppii. Tänä vuonna joukkueemme on käynyt läpi nuorennusleikkauksen, joten pääsemme juoksemaan tuoreilla jaloilla.

10 Loputon Hiki

Loputtoman Hien LoHet rantautuvat Vantaalta Hietsuun ja kokeilevat taas miten evä(ä)t kantavat hiekalla. Kolmas kerta menossa eli tällä kertaa kuulemme totuuden! Ehkä emme ole enää ihan junioreita, mutta elämänkokemus korvaa nopeuden ja näyttävät dyykit?

11 UC Kiits

UC Kiits.11 pelaajaa Helsingistä. Muutama kerta ollaan jengin kanssa harjoiteltu erilaisia heittoja. Kiinniottoja mennään treenaamaan ehkä vielä loppuviikosta jos ei sada.

12 Djurgården Rangers –  Jatkuva liike korvaa puuttuvan peliälyn

Joukkue perustettiin aikoinaan Kauden Päättäjäisbileiden toimiessa motivaattorina. Epämääräinen porukkamme on vuosien varrella vaihdellut, kun elämäntilanteet ovat vieneet sakkia ulkomaille tai mammalomille. Kriteerinä joukkueeseen pääsyyn on lähinnä toiminut treeneihin ilmestyminen ja iloinen mieli. Treenaamme antaumuksella säännöllisen epäsäännöllisesti, muttemme ikinä vesisateella. Odotamme innolla HBU -turnausta, sillä pääsemme varmasti oppimaan uutta taitavilta vastustajilta.

13 Hazardi

Hazardi perustettiin vuonna 2001 Tampereella kristittyjen opiskelijoiden keskuudessa. Vuosien aikana Hazardin toiminta on laajentunut ja siirtynyt Helsinkiin. Toiminnan painopiste on viikoittaisissa pelivuoroissa sekä turnauksissa. Hietsussa Hazardi on ollut mukana joka kerta. Turnausvoitto tuli vuonna 2008 ja spirit-palkinto vuonna 2003. Joukkueessa on mukana turnausensikertalaisia sekä kokeneempia pelaajia. Ainakin välillä on käytössä joukkueen alkuaikojen taktinen resepti eli pitkää päätyyn ja perään.

14 Freezebees

FreezeBeesin pörriäiset saapuvat Hietsuun kotipesästään, Tampereen yliopistolta. Tänäkin vuonna joukkueessamme pelaa sopiva sekoitus uusia, puolikokeneita ja kokeneita pelaajia. Yleensä naiset muodostavat FreezeBeesin rungon, mutta tällä kertaa kuhnureita on enemmän mukana. Vastustajien kannattaa kuitenkin varoa pörriäisten tyttökenttää, joka osaa tuottaa joukkueelleen  hunajaa.

15 Rähmäkäpäläsoppa

100 vuotta sitten tuli todistettua, ettei kannata vaivautua tekemään mitään suurta ja hienoa, se uppoaa kuitenkin. Rähmäkäpäläsoppa palaa hietsuun kuitenkin vahvempana kuin koskaan. Ei sillä että sillä olisi mitään merkitystä…

16 Ultimate Ratio

Ultimate Ratio on Pykälä ry:tä edustava oikeustieteen opiskelijoiden ultimatejoukkue. Kevään viimeisten tenttien ollessa takana päin, voivat koko alkuvuoden kirjastossa homehtuneet lakananvalkoiset oikkarit suunnata katseensa kohti uusia haasteita. Keräsimme kasaan joukkueellisen wannabe-juristeja varmistaaksemme, että turnauksen tunnelma pysyy riittävän jäykkänä ja vakavana läpi viikonlopun. Teknisen ja taidokkaan pelin sijaan keskitymme hyödyntämään säännöissä olevia porsaanreikiä sekä hämäämään vastustajiamme sisällöttömillä ja monitulkintaisilla ketjulauseilla.

17 Suur-Kauhava

Lentosotakoulu lakkautetaan, perkeles! Tämä kostetaan! Traktorit käyntiin, puukot pois tupesta ja seipäät tanassa Isoolle kirkoolle. Myrkkyviinat juorahan itte, hyvää lasolia ku ei trenkää hussata. Onneksi etelän herrat tajusivat eres Suur-Kauhavan suuruuden ja kunta tulee jatkossa liitoksien myötä senku suurenemaha. Evijärvelääset ja Lappajärvelääset ovat tulevaasuures tervetulleita voittajajoukkueeseen!

Mollaan pruukattu tanhuta, joten rispiin reenaaminen on tänäkin vuanna jätetty muille. Meitä vastaan ei kuitenkaan pääse leppäluakalla! Jussipairat onki jo päällä ja hankkijalippiksetkin on näköjää jääny viime vuoresta peittämähä päälakia. Moomma valamiita, nährähän Hiatsus!

18 Väiskin Väsyneet

Väiskin Väsyneet on Väinämöisen kentällä ultimatea pelailevasta kaveriporukastamme koostettu joukkue. Ultimatea olemme pelanneet muutaman vuoden melko satunnaisesti, joten joukkue koostuu pääosin aloittelijoista. Lähdimme mukaan, sillä kilpailu on hauskaa ja toivomme oppivamme jotain.

19 UM8

Joukkueen ydin koostuu muutamasta Puistolalaisesta nuoresta, jotka aloittivat pelaamaan ultimatea kaveriporukalla 5 vuotta sitten. Nykyään joukkueeseen mahtuu pelaajia jo laajemmalta alueelta ja ikähaarukkakin on kasvanut, mutta perusperiaate on vieläkin sama: Pelataan ultimatea hyvällä porukalla ja hyvällä spiritillä.

20 My Little Pony

My Little Pony on menestystä janoava sekalainen kokoonpano nuorta varsaa ja kokeneempaa kehäraakkia höystettynä parilla salatulla mustalla hevosella. Joukkueen talli sijaitsee Tampereen kauniin luonnon helmassa, jokaisen ponin unelmakohteessa, hevosten Hollywoodissa eli Herwoodissa. MLP on rohkeasti noussut julkisuuteen sosiaalisen median kautta ja rekryää edelleen juoksuvoimaa joukkueeseensa puskaradion keinoin. Joukkue ei epäröi haastaa edellisen vuoden voittajia tai tämän vuoden ennakkosuosikkeja, ja uskoo lujasti omaan ravikuntoonsa ja ponivoimiinsa. Tavoite on viedä turnauksesta kotiin mainetta ja kunniaa sekä isoin ruusuke tallin seinää koristamaan.

21 Rengit

turenkilaisista nöyristä sälleistä ja ulko-turenkilaisesta
naiskauneudesta koottu Rengit saapuu virein mielin isolle kirkolle
nauttimaan ultimatesta. Pelipaitojemme selkämyksiä komistaa
jäätelöpitäjän toteemieläin pingviini ja se pingviini on muuten
iskenyt silmänsä muuan yksijalkaiseen lokkiin…

22 Jarit ja Markut

Turnauksen taso pysyy jälleen kovana kun Jareista, Makuista ja Erjoista koottu tähtisikermä lähtee tavoittelemaan rantojen kuninkuutta. Joukkueelle on ominaista näppärät kikkailut, tyylikkäät kämmenheitot, tukevat teippaukset, hauskanpito sekä näyttävä nestetasapaino. Joukkue on saanut tänä vuonna kovan luokan vahvistuksia. Erja on luonut tähän joukkueeseen millintarkan taktiikan, joten Suomen kansa saa jälleen nauttia Jarin käsittämättömistä heitoista ja Markun vaappuvasta, mutta räjähtävästä nopeudesta. Tämä joukkue puhkuu intoa ja tihkuu seksiä.

23 Malmi Murderaz

Malmi Murderaz on nuori joukkue, jonka pelitapaan eivät kuulu hienot taktiset manööverit tai edes kaikkien sääntöjen sisäistäminen. Joukkuetta ajaa eteenpäin koiramainen riemu juosta muoviläpyskän perässä sekä lapsekas ilo napata peliväline kaverin nenän edestä. Korvavaikkumaisen strategiansa Malmi Murderaz paikkaa altavastaajan yllätyksellisyydellä, koppaamalla kiekon mahdottomissa tilanteissa, heittämällä kentän upeimmat syötöt sekä venymällä epätoivon hetkillä mahdottomiinkin puolustuksiin.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.